Στις ετικέτες των τροφίμων αναγράφονται οι σημαντικότερες πληροφορίες που πρέπει να ξέρουμε, για να κάνουμε τις σωστές διατροφικές επιλογές. Φαίνεται όμως ότι κάτι δεν πάει καλά με τις ετικέτες: μόλις οι 4 στους 10 καταναλωτές διαβάζουν τις ετικέτες, ενώ 1 στους 3 δεν τις καταλαβαίνει! Προφανώς η ανάγκη για διατροφική εκπαίδευση σε αυτό τον τομέα είναι πολύ σημαντική. Σε ποιο σημείο της διαθρεπτικής ετικέτας ενός τροφίμου μπορούμε να ελέγξουμε αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε αυτό γλυκαντικές ύλες;
Όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την