Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Οι 9 σκληρότερες δίαιτες που υπάρχουν στον κόσμο

Όταν ισοπεδώνεται η λογική, παραγκωνίζεται η επιστήμη και κυριαρχεί ο πανικός, είναι φυσικό επόμενο να βρουν πρόσφορο έδαφος τέτοιες πρακτικές... Από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς... Διαβάστε για να σας φτιάξει την διάθεση! Μόνο, προσοχή: αν ακολουθήσετε την δίαιτα της αναπνοής, μην παίρνετε πολύ βαθιές ανάσες γιατί και αυτές μπορεί να σας παχύνουν!! Βοήθειά μας!

Οι θυσίες που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι για να χάσουν κιλά ξεπερνούν κάθε φαντασία. Οσο επιρρεπείς είναι οι περισσότεροι στις λιχουδιές και τα λιπαρά τόσο είναι πρόθυμοι να διαβούν τα όρια για να διώξουν τις περιττές σάρκες.

1. Η δίαιτα με το βαμβάκι
Συνίσταται στο να τρως βαμβάκι αντί για φαγητό. Είναι ένα υλικό με πολύ λίγες θερμίδες, γεμίζει γρήγορα το στομάχι και κόβει την όρεξη με το μαχαίρι. Τη χρησιμοποιούν κυρίως τα μοντέλα πριν ανέβουν στις πασαρέλες.


2. Η δίαιτα της αναπνοής

Τέλος στο φαγητό και τα ποτά ή τα υγρά. Οι φανατικοί οπαδοί αυτής της πρωτοποριακής δίαιτας ισχυρίζονται ότι μπορείς να
γεμίζεις την κοιλιά αναπνέοντας άφθονο φρέσκο αέρα.


3. Η δίαιτα Αληλλούϊα

Αυτή η δίαιτα συνίσταται στο να τρώει κάποιος μόνο ό,τι γράφει το Πρώτο κεφάλαιο της Γένεσης. Δηλαδή, αποκλειστικά φρούτα και λαχανικά εκ των οποίων το 15% μπορεί να είναι βραστά.
Κρίμα που δεν έφτασαν ως το κεφάλαιο Τρία γιατί εκεί συμβουλεύει να τρώμε και κρέας!


4. Η δίαιτα του μικρού μπουκαλιού

Την ακολούθησε η Τζένιφερ Ανιστον, η οποία έτρωγε 14 μικρά μπουκαλάκια την ημέρα. Χονδρικά, συνίσταται στο να τρώει κανείς υγιεινή τροφή: φρούτα, λαχανικά, κρέας και λευκό ψάρι σε μορφή πουρέ ή πολτού.
Γιατί είναι αποτελεσματική: Γιατί 14 μπουκαλάκια = 1.000 θερμίδες, ήτοι το μισό από όσες θερμίδες χρειάζεται ημερησίως μια ενήλικη γυναίκα. Ολα είναι θέμα ποσότητας...


5. H δίαιτα με το σκουλήκι «Ταινία»

Εχεις ταινία μέσα σου; λέμε σε όσους τρώνε τον άμπακο και δεν παχαίνουν. Πράγματι, υπάρχει σκουλήκι ταινία, είναι αυτό που βλέπετε. Η συγκεκριμένη δίαιτα συνίσταται στο να αγοράσεις ένα σκουλήκι να το καταπιείς και να το αφήσεις να μεγαλώσει στα έντερά σου.


6. Η δίαιτα με τη σούπα λάχανο

Συνίσταται κυρίως για τις ημέρες που ακολουθούν τις γιορτές ή την Πρωτοχρονιά, όταν έχουμε φάει τα πάντα. Η δίαιτα ορίζει να τρώμε όλη μέρα, κάθε μέρα, μόνο σούπα λάχανο, επί 1 εβδομάδα.

Δουλεύει ως εξής:
1η ημέρα: σούπα+φρούτα (εκτός από μπανάνες)
2η ημέρα: σούπα+φρούτα+1 πατάτα
3η ημέρα: σούπα+φρούτα+λαχανικά
4η ημέρα: σούπα+μπανάνα+άπαχο γάλα
κλπ


7. Η δίαιτα του γκρέηπ φρουτ

Αν δεν σας αρέσει το λάχανο, μήπως σας αρέσει το γκρέηπ φρουτ; Είναι μια δίαιτα κατά την οποία τρώτε γκρέηπ φρουτ, άπαχο κρέας και λαχανικά επί 18 ημέρες, χωρίς διακοπή.
Απαγορεύεται το πρωινό και το απογευματινό.



8. Η δίαιτα με το λάδι

Την ανακάλυψε ο αμερικανός καθηγητής ψυχολογίας  Seth Roberts και συνίσταται στο να πίνεις 1-2 κουταλιές ελαφρύ ελαιόλαδο, δύο φορές την ημέρα, ανάμεσα στο γεύματα.
Λαμβάνοντας αυτό το ελαφρύ και άγευστο προϊόν, έχετε λιγότερη όρεξη για φαγητό στη συνέχεια. Είναι γνωστή και ως δίαιτα Σάνγκρι-Λα.


9. Η δίαιτα με τα cookie ρυζιού

Απευθύνεται σε όσους είναι λιχούδηδες και δεν διανούνται να κάνουν δίαιτα χωρίς να τσιμπήσουν κάτι γλυκό. Δεν πρόκειται όμως για οποιαδήποτε cookies. Είναι φτιαγμένα από φαρίνα ρυζιού και σίκαλης. Τρώτε μερικά αλλά στη συνέχεια επιτρέπεται μόνο ένα γεύμα ημερησίως.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...