Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η υπέρτατη δίαιτα... του καρπουζιού!

Από πού να αρχίσει κανείς...!; Από το επιστημονικότατο περιεχόμενο, την εμπεριστατωμένη ανάλυση, τον τίτλο ή την φωτογραφία του άρθρου..;
Μου έστειλαν πρόσφατα με e-mail ένα άρθρο από το queen.gr, με τον απίστευτο τίτλο "η δίαιτα του καρπουζιού θα σας κάνει γαζέλες" και τον πιασάρικο υπότιτλο "χάστε 7 κιλά σε 7 ημέρες"! Τρελαίνομαι για κάτι τέτοια!!! 
Πρόκειται για ένα άρθρο που λανσάρει μια "επαναστατική" δίαιτα, η οποία υπόσχεται θαύματα! Εναλλακτικά, θα μπορούσε να έχει τίτλο "πώς να σιχαθείτε το καρπούζι σε μόλις δύο μέρες", αφού τα πάντα - κυριολεκτικά - συνοδεύονται από καρπούζι, ενώ δεν υπάρχει γεύμα ή σνακ της ημέρας που να μην περιλαμβάνει καρπούζι! Δεν έχει σημασία αν λιμοκτονείς, αφού απολαμβάνεις το αγαπημένο σου καρπούζι! (Δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι ο επιστήμων - αρθρογράφος είτε έχει μποστάνια με καρπούζια, είτε έχει κουμπάρο κάποιον από αυτούς τους γύφτους που γυρνάνε με τα Datsun πουλώντας καρπούζια και δεν σ' αφήνουν να κλείσεις μάτι το μεσημέρι...)
Φυσικά, ποια εικόνα θα μπορούσε να συνοδεύει καλύτερα το εν λόγω άρθρο από μια καλλίγραμμη, ξανθιά, ναζιάρα, photoshop-ισμένη μπίμπο, που τρώει χαριτωμένα το γευστικότατο καρπουζάκι της με τα χέρια, ενώ (αχ, τι απρόσεκτη που είναι βρε παιδί μου!) φαίνεται "τυχαία" το βρακάκι/μαγιώ της! 
Όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα
"επιστημονικά" sites έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν αυτό το τρομερό άρθρο, που συγκρίνεται μόνο με τις δημοσιεύσεις της θεωρίας της σχετικότητας και της διάσπασης του πυρήνα του ατόμου... 
Μην ανησυχείτε και μην μου αγχώνεστε!! Έχω βάλει κάθε συγγενή, γνωστή και φίλη μου στη δίαιτα, από χτες κιόλας, και θα σας ενημερώνω για την πρόοδό τους και την πορεία τους προς την... γαζελοποίηση! 
Και επειδή πολύ σας κούρασα, σας παραθέτω 2 μέρες από αυτήν την φανταστική δίαιτα (και φυσικά τη φωτογραφία, για να μην αρχίσετε να ψάχνετε μανιωδώς στο ίντερνετ για το βρακάκι...). Άντε, και καλή καρπουζοφαγία! 



Η δίαιτα του καρπουζιού θα σας κάνει γαζέλες1η Μέρα

Πρωινό
γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, 2 κουταλιές νιφάδες βρώμης, 1 φέτα καρπούζι
 

Δεκατιανό
1 φέτα καρπούζι

Μεσημεριανό
1 μερίδα ψάρι ψητό με σαλάτα, 1 φέτα καρπούζι

Απογευματινό
1 φέτα καρπούζι

Βραδινό
1 φέτα καρπούζι 1 γιαούρτι 2%
2η Ημέρα
Πρωινό
100γραμμ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 2 κουταλιές νιφάδες βρώμης 1 φέτα καρπούζι
Δεκατιανό
1 φέτα καρπούζι
Μεσημεριανό
Τοστ με δυο φέτες ψωμί ολικής άλεσης, 1/4 στήθος κοτόπουλο (χωρίς πέτσα), μαρούλι και ντομάτα 1 φέτα καρπούζι
Απογευματινό 1 φέτα καρπούζι
Βραδινό
1 φέτα καρπούζι 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...