Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Μαζική ανάκληση προϊόντων λόγω ανίχνευσης κρέατος αλόγουΜαζικά, πλέον, ανακαλούνται και αποσύρονται αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα από την αγορά, λόγω της ανίχνευσης σε αυτά κρέατος αλόγου. Το θέμα δεν είναι μόνο ότι πλέον οι εταιρείες ταΐζουν τους καταναλωτές άλλο κρέας από αυτό που διαφημίζουν, αλλά κυρίως ότι το κρέας αυτό δεν προορίζονταν προς βρώση, καθώς έχει ανιχνευτεί στα προϊόντα αυτά η ουσία φαινυλοβουταζόνη. Λεπτομέρειες για αυτή μπορείτε να διαβάσετε στο 1ο αρχείο pdf που θα βρείτε εδώ (efet.gr)
Δείτε πληροφορίες για προϊόντα γνωστών εταιρειών που ανακλήθηκαν πρόσφατα στο αρχείο pdf που θα βρείτε εδώ 
(efet.gr)
Κάποια ερωτήματα που μένουν να απαντηθούν είναι "γιατί κρέας αλόγου;", "γιατί τόσο μαζική η προσθήκη του σε έτοιμα προϊόντα;", "γιατί τώρα;"...

1 σχόλιο:

  1. Έκτακτη επικαιρότητα. Εντοπίστηκε προϊόν του Νίκα χωρίς ίχνος αλογίσιου κρέατος. Επίσης στα προϊόντα του Υφαντή το χοιρινό για πρώτη φορά ξεπέρασε σε περιεκτικότητα το άλογο. Απαρηγόρητος ο Gummy Bear σταμάτησε τις τούμπες καθώς έχασε την ενεργητικότητα που του χάριζε η φαινυλοβουταζόνη. Όχι άλλη πίκρα στο πράσινο ανθρωπάκι, πως να βαστάξει το καημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...