Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Με γερανοφόρο όχημα στο νοσοκομείο άνδρας 610 κιλών

(Μεταφέρω το κείμενο αυτούσιο, αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι δημοσιογράφοι, τόσα χρόνια, γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει την διαφορά ανάμεσα στις λέξεις "υπέρβαρος" και "παχύσαρκος"! Δεν έχει αναρωτηθεί κανείς τους τι σημαίνει η καθεμιά;)
 


Ένας Σαουδάραβας ο οποίος έφτασε να ζυγίζει 610 κιλά και έχει πλέον ακινητοποιηθεί μεταφέρθηκε σήμερα σε νοσοκομείο για θεραπεία, κατ' εντολή του βασιλιά Αμπντάλα.Ο Χάλεντ Μόχσεν Σαΐρι μεταφέρθηκε από το Τζιζάν, στη νότια Σαουδική Αραβία, στο Ριάντ και εισήχθη στο νοσοκομείο «Βασιλιάς Φαχντ». Τα σαουδαραβικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι επιστρατεύτηκε ένα γερανοφόρο όχημα για να
τον βγάλει από το σπίτι του.

Ο υπουργός Υγείας Αμπντάλα αλ Ράμπια είπε ότι μια ομάδα γιατρών πήγε στο Τζιζάν για να οργανώσει τη μεταφορά του παχύσαρκου άνδρα στην πρωτεύουσα.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη σε τι είδους θεραπεία θα υποβληθεί ο Σαΐρι. Πρόσφατα γιατροί του ίδιου νοσοκομείου χειρούργησαν έναν άλλο υπέρβαρο άνδρα, ηλικίας 27 ετών, και του αφαίρεσαν 80 κιλά λίπους από την περιοχή του στομάχου.

Πηγή: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_19/08/2013_514579

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...