Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Αιμοδοσία από τον Λαογραφικό Σύλλογο Ευηνοχωρίου ¨ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ¨Mε το …δεξί άρχισε το 10ήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου ¨ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ¨, με τα μέλη του πρόθυμα να συμμετέχουν.
   Η αιμοδοσία ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και μέσα σε ένα φιλικότατο περιβάλλον που φρόντισαν να υπάρχει με την καλή τους διάθεση τόσο η προϊσταμένη του τμήματος αιμοδοσίας Κα Μαρούδα όσο και η ιατρός Κα Μανάκα.
   Η αιμοδοσία γίνεται για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος που διατηρεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ευηνοχωρίου και καλύπτει τις ανάγκες των μελών του και όχι μόνο.
   Καλούμε όλους τους φίλους μας να συμμετάσχουν σ’ αυτό το 10ήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας του Συλλόγου μας (19/2 έως 29/2) και να αφιερώσουν 10 λεπτά απ’ τον χρόνο τους δίνοντας το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας, σώζοντας κάποια ζωή…
   Όλοι σε κάποια στιγμή θα βρεθούμε στην θέση να χρειαστούμε αίμα για κάποιο συγγενικό ή φιλικό μας πρόσωπο, ας φροντίσουμε λοιπόν να υπάρχει στη Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου ικανοποιητικό απόθεμα ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της περιοχής μας.
   Και βέβαια στηρίζουμε το Νοσοκομείο Μεσολογγίου έχοντας την Τράπεζα Αίματος σ’ αυτό ώστε να υπάρχει η δυνατότητα αντιμετώπισης κάθε έκτακτου περιστατικού απ’ το νοσοκομείο της περιοχής μας.
   Συγχαρητήρια στον Λαογραφικό Σύλλογο Ευηνοχωρίου ¨ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ¨ για την εθελοντική του αιμοδοσία αλλά και για τα 10ήμερα αιμοδοσίας που διοργανώνει δύο φορές κάθε χρόνο….
  Υπάρχει η δυνατότητα και οι φίλοι μας που είναι εκτός περιοχής Μεσολογγίου να δώσουν αίμα σε νοσοκομείο της περιοχής τους, αρκεί να πουν στους εκεί υπεύθυνους πως η αιμοδοσία τους αφορά τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ευηνοχωρίου "ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ".
  Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 26310-39219 και 26310-38306

 
Πηγή: http://evinochori.gr/AIMODOSIA-SYLLOGOY-EVINOCHORIOY.php


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...