Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έχει το μυστικό για να μην ξαναπεινάσετε ποτέ πια!

Δεν πιστεύω να είστε τίποτε κορόιδα και να ασχολείστε ακόμα με το φαγητό και άλλα τέτοια ξεπερασμένα... 

Στην εποχή της επικοινωνίας, της τηλεόρασης και της φθηνής κατανάλωσης ο κάθε ξεγάνωτος ντενεκές έχει την δυνατότητα να υπερηφανεύεται δημόσια για τα "κατορθώματά" του! Το αν αυτός ο χαρακτηρισμός μπορεί να αποδοθεί στην κ. Ματθίλδη Μαγγίρα και το αν είναι η επιτομή του απόλυτου τίποτα που μεσουρανεί στην ελληνική "σόου μπιζ" (πώς το μιλάω το αγγλικό!!) μένει στον αναγνώστη να το κρίνει.
Η κ. Μαγγίρα, λοιπόν, διατείνεται ότι έχει βρει το μυστικό για να ξεπεράσει την ανάγκη που έχουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι, κοινοί θνητοί για φαγητό, σπάζοντας τις βαριές αλυσίδες που την κρατούσαν δέσμια της πείνας. Αν δεν το έχετε ήδη πληροφορηθεί, αυτό το καταφέρνει με την - άγνωστη σε εμάς τους απαίδευτους και άξεστους - "ηλιαθέαση". Με απλά λόγια (γιατί εγώ δεν είμαι του επιστημονικού της κλάδου να τα καταλαβαίνω όλα αυτά), κοιτάει τον ήλιο και χορταίνει!! Νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα; Κάθε άλλο! Ακολουθεί, μάλιστα, συγκεκριμένο πρωτόκολλο και εφαρμόζει αυτή την επιστημονική θεραπεία με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα! 
Αν το γνώριζαν αυτό οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι, με τέτοιο ηλιοβασίλεμα που χαρίζει απλόχερα η περιοχή μας, η έκβαση της πολιορκίας του Μεσολογγίου, και (γιατί όχι;) της ελληνικής επανάστασης, και (γιατί όχι;) της παγκόσμιας ιστορίας, θα ήταν τελείως διαφορετική... Συνειρμικά, λοιπόν, καταλήγει κανείς αβίαστα στο συμπέρασμα πως το μεγάλο κρίμα για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους είναι ότι η κ. Μαγγίρα δεν ήρθε νωρίτερα στην ζωή. Ίσως, σήμερα ο πλανήτης μας να ήταν πολύ καλύτερος αν τέτοιοι λαμπροί φωστήρες εμφανίζονταν πριν από κάποιες εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια...
Όμως, αρκετά από εμένα... Παρασύρομαι λόγω θαυμασμού και φλυαρώ! Δείτε τις λεπτομέρειες της επαναστατικής μεθόδου κορεσμού στο ακόλουθο βίντεο (από τα 6':30" και μετά), που είναι απόσπασμα μιας εκ των αμέτρητων, ποιοτικότατων, ενημερωτικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης. 
Προσοχή: Πάνω στον ενθουσιασμό σας να "χορτάσετε" πιο γρήγορα, ΜΗΝ κοιτάτε τον ήλιο περισσότερο από το προτεινόμενο! Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να... βαρυστομαχιάσετε!
Καλή όρεξη! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...