Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Αυτοκτόνησε τρώγοντας κοτόπουλο!

(το περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι που μας πέρασε) 

Μια 40χρονη γυναίκα από το Εσεξ της Βρετανίας αυτοκτόνησε τρώγοντας κρυφά και ενώ ήταν σε αυστηρή δίαιτα απίστευτες ποσότητες κοτόπουλου.

Η Sharon Mevsimler, ζύγιζε 286 κιλά και ήταν η πιο παχιά γυναίκα στην Βρετανία. Νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και ήταν σε ειδική δίαιτα αλλά είχε κανονίσει και της έφερναν κρυφά, ακόμα και μέλη της οικογένειάς της κουβάδες με κοτόπουλο, ψάρι και πατάτες.

Η Sharon, πέθανε πριν από 9 ημέρες από έφραγμα.


Η υπέρβαρη γυναίκα, ικέτευε την οικογένειά της να φέρνει κρυφά κάθε είδους λιχουδιές στο νοσοκομείο παρά το γεγονός οτι είχε εισαχθεί εκεί για να καταπολεμήσει την ακόρεστη πείνα της!


Κανείς δεν καταλάβαινε οτι την οδηγούσε σε βέβαιο θάνατο! Οι υπάλληλοι του νοσοκομείου μάλιστα προσπαθώντας να περιγράψουν το πόσο παχιά ήταν λένε οτι δεν υπήρχε τρόπος να μεταφερθεί η σορός της στο νεκροτομείο!


Λένε επίσης οτι δεν μπορούσαν με τίποτα να στματήσουν τους συγγενείς απ' το να φέρνουν στην άτυχη Sharon τεράστιες ποσότητες φαγητού!


Η 40χρονη υποστήριζε οτι πήρε όλο αυτό το βάρος μετά την γέννηση και των 4 παιδιών της!


Η Σάρον σε ευτυχισμένες στιγμές και αγνώριστη στον γάμο της
Η Σάρον σε ευτυχισμένες στιγμές και αγνώριστη στον γάμο της

Μάλιστα είχε κατηγορήσει το βρετανικό ΕΣΥ οτι την άφηναν να πεθάνει. "Αν ήμουν ανορεξική θα είχα περισσότερη βοήθεια, όμως κανείς δεν συμπαθεί τους παχύσαρκους", είχε δηλώσει.

Τώρα η οικογένειά της αναζητεί φέρετρο ειδικού μεγέθους. Ταλαιπωρία και μετά θάνατον για την άτυχη γυναίκα...
 
Πηγή: newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...