Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η - άλλοτε σέξι - πρόωρα γερασμένη από τις συνεχείς δίαιτες Ντενίζ Ρίτσαρντς...


Μετά από τόσα άλλα παραδείγματα διασημοτήτων, σειρά έχει η Ντενίζ Ρίτσαρντς


Οι εξαντλητικές δίαιτες γέρασαν πρόωρα την άλλοτε σέξι σταρ του Χόλιγουντ
Κάποτε μαγνήτιζε τα ανδρικά βλέμματα με τις πληθωρικές καμπύλες της, υποδυόμενη το σέξι κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Πιρς Μπρόσναν.
Δέκα χρόνια μετά την ταινία "The World Is Not Enough", φαίνεται πως η Ντενίζ Ρίτσαρντς το έχει παρακάνει με τις
εξαντλητικές δίαιτες και τη σκληρή γυμναστική…
Η 41χρονη Χολιγουντιανή σταρ και πρώην μοντέλο εθεάθη στους δρόμους του Λος Άντζελες εμφανώς αδυνατισμένη και γερασμένη με τα… σκελετωμένα χέρια της να κλέβουν για ακόμη μία φορά την παράσταση.
Φήμες τη θέλουν να πάσχει από νευρική ανορεξία και να είναι δέσμια της εικόνας της, υποβάλλοντας τον εαυτό της σε συνεχείς δίαιτες.
Ωστόσο, πηγή από το φιλικό της περιβάλλον δίνει τώρα τη δική της απάντηση και βάζει τέλος στις κακές γλώσσες: "Η Ντενίζ ήταν πάντα αδύνατη. Όλη η οικογένειά της είναι αδύνατη. Δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνήθειές της. Κάνει πιλάτες και προσέχει το ίδιο με πριν τη διατροφή της. Το γεγονός ότι έχει να μεγαλώσει μόνη της τρία κορίτσια δεν είναι εύκολο και μάλλον το διαρκές τρέξιμο για να τα προλάβει όλα συνετέλεσε στο να χάσει μάλλον μερικά κιλά".

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν. Ρίτσαρντς και Σιν παντρεύτηκαν το 2002 και χώρισαν τέσσερα χρόνια μετά, το 2006. Ωστόσο, παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι. "Θα τον αγαπώ για πάντα, όπως κι εκείνος. Τον στηρίζω και με στηρίζει" είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...