Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

Τεχνικές φωτογράφισης και παρουσίασης τροφίμων (video)

Έχετε παρατηρήσει ότι το μπιφτέκι ή το hamburger που μόλις σας σέρβιραν δεν μοιάζει και πολύ με την εικόνα του στο μενού του εστιατορίου; Σας έχει τύχει να ανοίξετε τη συσκευασία ενός τυποποιημένου παγωτού ή ενός έτοιμου γλυκού και η εμφάνισή τους να μην ταιριάζει καθόλου με αυτήν που διαφημίζεται στη συσκευασία; 
Η μαζική και βιομηχανοποιημένη παραγωγή ακολουθεί πάντα τις ανάγκες της κοινωνίας. Ως εκ τούτου, το marketing και ο ελκυστικός τρόπος προώθησης κάθε προϊόντος (μεταξύ αυτών και των προϊόντων διατροφής) παίζουν σημαντικό ρόλο στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, και συνεπώς στην επιβίωση της εκάστοτε εταιρίας μέσα στην άγρια μάχη του ανταγωνισμού. 
Ο μοναδικός στόχος της βιομηχανίας είναι το οικονομικό όφελος και γίνεται προφανές ότι όσο καλύτερα προωθηθεί ένα προϊόν, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες να προτιμηθεί από το αγοραστικό κοινό. 
Το ακόλουθο βίντεο θα σας διαφωτίσει σχετικά με τις ευφυέστατες τεχνικές που υιοθετούν και εφαρμόζουν οι εταιρίες διαφήμισης, ώστε να κάνουν τα τρόφιμα πιο ελκυστικά, ενώ θα... απαλύνει τον πόνο όσων εξ υμών νιώθετε ότι δεν έχετε επιτυχία στην κουζίνα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...