Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτοχρονιάτικο... γάλα!

Γεια σας!!!
Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι από τις δυο ημερίδες που πρόσφατα διοργανώσαμε σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων - Διατροφολόγων σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο για την Εγκυμοσύνη και το Θηλασμό, έχουν περισσέψει διαφημιστικά φυλλάδια που αφορούν τις νέες μαμάδες.
Κυρίως, όμως, έχουν περισσέψει κάποια γάλατα μακράς διάρκειας για μωρά ηλικίας 6 μηνών έως 3 ετών (είναι γνωστής εταιρίας γαλακτοκομικών, σε συσκευασία tetrapack, δεν χρειάζονται ψυγείο και έχουν ημερομηνία λήξης το καλοκαίρι του 2011). Αν εσείς ή κάποιος γνωστός/συγγενής σας έχει μωρό σε αυτό το ηλικιακό εύρος και ταυτόχρονα οικονομική στενότητα, είναι μια καλή ευκαιρία να πιάσουν τόπο. Δυστυχώς δεν είναι πολλά και ξέρω οτι δε θα λύσω το πρόβλημα, αλλά όπως και να 'χει θα είναι μια μικρή ανάσα γι' αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Θα χαρώ να βοηθήσω.


Σημείωση 1: προφανώς η "ανακοίνωση" αυτή αφορά άτομα που βρίσκονται στην περιοχή Μεσολογγίου - Αγρινίου (ή που μπορούν να παραλάβουν τα γάλατα από τις περιοχές αυτές).
Σημείωση 2: εννοείται οτι θα υπάρξει εχεμύθεια, γι' αυτό και θα προτιμούσα να επικοινωνήσετε στο mail μου (melissaratos@gmail.com) ή στο κινητό μου (69950-22.222).


Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία, χαρά, αγάπη και... λιγότερα οικονομικά προβλήματα!!
Χρόνια πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...