Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

Θέλει να ζυγίζει έναν τόνο!

Να γίνει η πιο παχιά γυναίκα του κόσμου θέλει η 32χρονη Susanne Eman, η οποία ζυγίζει 330 κιλά(άμα έχεις υψηλούς στόχους στη ζωή σου...) 

Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να διπλασιάσει το βάρος της και να φτάσει τα 730 κιλά (σε καλό δρόμο είναι αλλά έχει ακόμα μέλλον...) γι' αυτό και καταναλώνει 20.000 θερμίδες τη μέρα! Όπως η ίδια υπολογίζει (νυχθημερόν είναι πάνω από ένα κομπιουτεράκι να κάνει πράξεις), αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, σε 10 χρόνια θα έχει καταφέρει να επιτύχει τον... στόχο της. (σημασία στη ζωή έχει να μην παραιτείσαι και να είσαι οπλισμένος με υπομονή!) Ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών (κρίμα τα καημένα..), η Susanne ευελπιστεί
να πάρει τον πρώτο τίτλο από την 43χρονη Donna Simpson από το New Jersey. (Γιατί όχι? Άλλες θέλουν καλλιστεία, αυτή κιλά...) Και μη νομίζετε πως δεν έχει αυτοπεποίθηση, το αντίθετο μάλιστα καθώς πιστεύει πως ο σωματότυπός της αρέσει σε μερίδα ανδρών. (Ε.. συγνώμη, τι πίνει...?) 
"Όσο πιο πολύ παχαίνω τόσο ομορφότερα νιώθω. («αχ τι τέλεια! Σήμερα είμαι 6 κιλά παραπάνω από την προηγούμενη βδομάδα!») Όταν άρχισα να παίρνω βάρος διαπίστωσα πως άρεσα σε περισσότερους άνδρες. (το έχει κάψει τελείως...) Αυτό με έκανε να αισθάνομαι καλύτερα. Θέλω να σπάσω την προκατάληψη που υπάρχει ότι το να είσαι παχύσαρκος είναι κακό", δήλωσε στη Sun. (εντάξει... τι να πεις τώρα..?) 
H 32χρονη πάει μια φορά το μήνα στο σούπερ μάρκετ και μένει 8 ώρες (της κολλάνε και ένσημα?) ώστε να κάνει τα ψώνια του σπιτιού. Μάλιστα, χρειάζεται έτσι μεγάλα καρότσια για να βάλει τα πράγματα που αγοράζει. (σώωωωπα!!) 
Το βραδινό της είναι 12 tacos και 8 μπάλες παγωτού μαζί με brownies. (Στην πείνα τη βγάζει η κακομοίρα! Πολύ στερητικό το διαιτολόγιό της...) 

"Κάνω διατάσεις καθημερινά, οι μυς μου πρέπει να κρατήσουν το βάρος. Ελέγχω την πίεση του αίματος μια φορά την εβδομάδα και κάνω συχνά εξετάσεις για τα επίπεδα του σακχάρου. Εάν κάτι δεν πάει καλά θα μιλήσω με το γιατρό μου. Αλλά ακόμη δεν έχω τίποτα. Θα ήθελα πολύ να ζυγίζω ένα τόνο", συμπλήρωσε. (και αυτό λέει στην προσευχή της πριν πέσει για ύπνο: «καλέ μου Θεούλη, κάνε να ζυγίζω 1 τόνο όταν ξυπνήσω!!». Αφήστε που στον Άγιο Βασίλη δεν ζητάει δώρα, αλλά κιλά!!)  Ωστόσο ο γιατρός της έχει άλλη άποψη προειδοποιώντας ότι παίζει με τη ζωή της ενώ δεν πιστεύει πως χρειάζεται ψυχιατρικής παρακολούθησης... (με βάση αυτό που πιστεύει ο γιατρός της, θα έλεγα οτι χρειάζεται ο ίδιος ψυχιατρική παρακολούθηση...).Πηγή: cosmo.gr

3 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...