Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Οι πιο αποτελεσματικές δίαιτες στον κόσμο! Σίγουρα αποτελέσματα!

Πολλά ακούγονται για το ποιος είναι ο καλύτερος και πιο πετυχημένος τρόπος να χάσουμε βάρος, ειδικά τα τελευταία χρόνια που το πρόβλημα της παχυσαρκίας έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις! Ένα σωρό κόσμος ψάχνει να βρει "τη φιλοσοφική λίθο" στο χώρο της διατροφής! Και πολλοί αποτυγχάνουν...

Εγώ, όμως, έψαξα καλά το θέμα και μετά από κοπιαστική δουλειά, πολλά ξενύχτια και εξοντωτική μελέτη πολλών χρόνων σας παρουσιάζω τις - αποδεδειγμένα και τεκμηριωμένα - καλύτερες δίαιτες στον κόσμο!
Διαλέξτε ποια σας κάνει, απλά… μη χάσετε όλα τα κιλά μαζί και πάθετε τίποτα! :)
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:


Η δίαιτα της πάπιας: Τρώτε ό,τι θέλετε και ύστερα κάνετε την πάπια!

Η δίαιτα του ανανά: Τρώτε τα πάντα εκτός από ανανά.

Η δίαιτα του τόνου: Τρώτε τα πάντα... μέχρι να γίνετε έναν τόνο!

Η δίαιτα της φόρμας: Τρώτε ό,τι και όσο θέλετε! Μετά από κανα-δυο μήνες θα φοράτε μόνο φόρμες γιατί δεν θα χωράτε σε άλλα ρούχα!

Δίαιτα της Παναγίας: Τρώτε μέχρι σκασμού. Στη συνέχεια ξεκουμπώνετε το παντελόνι και αναφωνείτε: «Ωωωωωχ Παναγία μου!».

Δίαιτα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Παντρευόμαστε έναν διαιτολόγο. 

Δίαιτα της μπανάνας: Δύο μπανάνες το πρωί, μία μπανάνα για κολατσιό, δύο μπανάνες για μεσημέρι, δύο μπανάνες το απόγευμα για γλυκό και μία μπανάνα για βραδινό. Σε αυτή τη δίαιτα σας συμφέρει να αγοράσετε και να φυτέψετε μπανανιές! θα σας κοστίσει λιγότερο και επιπλέον θα μπορείτε να σκαρφαλώνετε στα δέντρα, αφού θα αρχίσετε να νιώθετε σαν μαϊμού.

Σύγχρονη ελληνική δίαιτα: Αρχίζετε τη Δευτέρα το πρωί με ένα σκέτο καφέ. Το μεσημέρι τρώτε στη δουλειά ένα σκέτο τοστ με γαλοπούλα light. Η δίαιτα τελειώνει το ίδιο βράδυ. Έπειτα από ώριμη σκέψη καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι... "εσείς δεν είστε για δίαιτες", επισκέπτεστε τη χασαποταβέρνα της γειτονιάς και του δίνετε να καταλάβει!

Και μην ξεχνάτε! Μην τρώτε ποτέ με άδειο στομάχι! Μπορεί να χάσετε κανένα κιλό! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...