Στην ανθυγιεινή διατροφή οφείλεται το 60% των θανάτων παγκοσμίως και όχι σε μολυσματικές ασθένειες, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Ασθένειες που συνδέονται με την κακή διατροφή (υπερβολική κατανάλωση κόκκινου κρέατος και γρήγορου και έτοιμου φαγητού) είναι οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης και η παχυσαρκία.
Σύμφωνα με τον κ. Χέρλιν από το ερευνητικό Ιδρυμα Αγροτικής Οικονομίας του Μέλλοντος, η τιμή δε θα πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο αγοράς τροφίμων.
Πηγή: ethnos.gr
Στην ανθυγιεινή διατροφή οφείλεται το 60% των θανάτων παγκοσμίως και όχι σε μολυσματικές ασθένειες, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Ασθένειες που συνδέονται με την κακή διατροφή (υπερβολική κατανάλωση κόκκινου κρέατος και γρήγορου και έτοιμου φαγητού) είναι οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης και η παχυσαρκία.
Σύμφωνα με τον κ. Χέρλιν από το ερευνητικό Ιδρυμα Αγροτικής Οικονομίας του Μέλλοντος, η τιμή δε θα πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο αγοράς τροφίμων.
Πηγή: ethnos.gr
Τα λέω, αλλά ποιος με ακούει...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρες.